Csábító díva lett a hétköznapi tanárnőből

Lakatos Márk és csapata ezúttal a Kecskemét mellett élő Editet változtatta bombanővé – az átalakítás ezúttal is nagyszerűen sikerült!

A harminchét éves matematika-informatika szakos tanárnő mostanában jutott el oda, hogy szeretett volna rátalálni a saját stílusára. A szupercsapatunktól rengeteget tanult, így már nem okoz gondot számára az sem, hogy a vadiúj, dögös frizuráját otthon elkészítse.

Edit haját Szofrán Zsolt mesterfodrász igazán vagányra vágta, a frizura színeiben pedig teljes mértékben az ősz uralkodó árnyalatai köszönnek vissza. A tanárnő imádta frizuráját, Zsolt megtanította neki, hogyan készítheti el percek alatt.

Az önmagát eddig csak keveset sminkelő Edit odáig volt Gáspár Viki sminkmester púderszínű kreációjáért: “Ritkán sminkelek a hétköznapokon, de ez a smink csodás volt, bármikor viselném, munkába is” – vallotta boldogan Edit a Life.hu-nak.

Lakatos Márk egy igazi őszi szettet adott a tanárnőre, ami csinos, elegáns volt és tökéletesen illeszkedett Edit stílusához. “Tény, hogy magamtól ezt nem mertem volna felvenni, de amint rám adták a ruhákat, máris imádtam minden darabot!” – mesélte Edit, aki azért is örül, mert nemcsak a családja, de a kollégái tetszését is elnyerte az új külseje.

Be the first to comment on "Csábító díva lett a hétköznapi tanárnőből"

Leave a comment