Élőben zenél Kecskeméten Vastag Csaba

Közeleg Vastag Csaba élőzenekaros koncertsorozatának ötödik állomása. Csabit a fellépésre elkíséri öccse és pályatársa: az immáron huszonegy esztendős Vastag Tamás.

Ötödik állomásához érkezett a Gyere Velem! turné. Vastag Csaba koncertje július 27-én, pénteken este nyolc órától várja az első hazai X-Faktor széria győztesének rajongóit Kecskeméten. Az élő bulinak a professzionális technikával felszerelt Három Gúnár rendezvényház ad otthont, a talpalávalót pedig ezúttal is a Fánk zenekar szolgáltatja majd. Az est sztárvendége nem más lesz, mint Vastag Tamás.

A szervezők egy különleges vásárral is készülnek, ahol posztereket, naptárakat, lemezeket, karkötőket szerezhetnek majd be a rajongók, azonban ezzel a meglepetéseknek még koránt sincs vége! A jegyvásárlók között ugyanis kisorsolnak egy darab húszperces sétarepülést, továbbá gazdára talál négy darab kalandpark belépőjegy is, méghozzá úgy, hogy a különleges élményben Csabi és Tomi társaságában vehetnek részt a szerencsések! Aki nem akar lemaradni a sorsolásról, az a belépő megváltásakor mindenképpen adja le e-mail címét, nevét, és telefonszámát.

A belépőjegyek ára 2500 Ft, a 14 év alattiaknak 1250 Ft, az 5 év alattiaknak pedig ingyenes! Budapestről, vidékről érkezők Cseplye Mónikánál (Tel.: 0620-23-88-170, e-mail: vcs.koncert@gmail.com), a Kecskeméten és környékén élők pedig a Dobos Erikánál (Tel.: 0620-981-9229) válthatnak jegyet. Siess, hogy le ne maradj, mert a belépők gyorsan fogynak! Folyamatos tájékoztatás a turné hivatalos oldalán: http://www.facebook.com/gyerevelemvcs

Be the first to comment on "Élőben zenél Kecskeméten Vastag Csaba"

Leave a comment