Kecskeméti lány pózolt playmate-ekkel

Nagyszabású versenyt hirdetett a Sugarbird, amelynek eredményeképpen Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda, Debreczeni Zita és Bódi Sylvi tizenkét fiatal lánynak adott lehetőséget arra, hogy belekóstoljon a divatszakmába. A City of Covergirls győztesei három hónapon keresztül lehetnek a hét vidéki, illetve a budapesti márkabolt arcai. Az újdonsült cukormadárkák nemrég egy fotózáson vettek részt, ahol Debreczeni Zita kamerája előtt bontogatták szárnyaikat.

A Covergirls sztártervezői számára rendkívül fontos, hogy közvetlen kapcsolatot ápoljanak rajongóikkal. Ezért úgy döntöttek, hogy versenyt hirdetnek a divatmárka szerelmesei között. Az indulóknak nem kellett mást tenniük, mint kedvenc Sugarbird ruhájukban pózolni, majd elküldeni a fotókat. A legtöbb szavazatot kapott lányok, több mint 100 induló közül kerültek ki. A tizenkét szerencsés az ország különböző pontjairól érkezett a budapesti fotózásra, ahol már profi körülmények között Debreczeni Zita készített róluk gyönyörű képeket. Az elkészült fotók februártól három hónapon keresztül lesznek a nyertesek által képviselt város márkaboltjában kiállítva.

„Kifejezetten könnyű volt a közös munka a lányokkal, nagyon elégedett vagyok velük. Minden kérésemre odafigyeltek, és igyekeztek az instrukciókat betartani. Nem csak nekik, hanem nekünk is rendkívül fontosak az ilyen alkalmak, hiszen közvetlen visszajelzéseket kapunk. Ilyenkor az is kiderül, hogy melyek azok a fazonok, stílusok, amelyeket a rajongók a legjobban szeretnek. Emellett ők is közelebb kerülnek a Sugarbird-höz” – mesélte élményeit a fotós Debreczeni Zita.

A lányokat a fotózáson Dukai Regina és Zimány Linda látta el hasznos tanácsokkal.

„Először Linda érkezett meg, ő segített a ruhák kiválasztásában, én inkább a jó hangulatért feleltem. Igyekeztem oldani a feszültséget, hogy a csajok a legjobb formájukat hozhassák.” – avatott be a részletekbe Dukai Regina.

A kecskeméti Sugarbird üzlet arca Bodrozsán Alexandra lett. Az összes induló közül legtöbb szavazatot kapott lány izgatottan számolt be élményeiről.

„Fantasztikus volt a fotózás, Zita rengeteg odaadással és türelemmel instruált minket. Azért is nagyszerű, hogy vele dolgozhattunk, mert ő modellként és fotósként egyszerre látja a megfelelő beállításokat. Rögtön a mélyvízbe dobtak, hiszen én voltam az első. Egy bőrhatású mini ruhát kaptam, Zimány Linda kollekciójából. Mindig is Linda ruhái álltak hozzám a legközelebb, ezért különösen örültem, nagyon eltalálták a stílusomat” – mesélte Alexa.

Be the first to comment on "Kecskeméti lány pózolt playmate-ekkel"

Leave a comment