Csányi: van a bunkó Való Világ, és van Márai

Bunkó emberek bunkóságokat mesélnek – így minősítette a valóságshow-t Csányi Sándor színész, aki Sipos József Márai-filmjével járja az országot.

Elkészült a legújabb Márai-adaptáció, a Kaland. Sipos József filmjét a hétvégén Kecskeméten is bemutatták, ahová nem csak a rendező, hanem a mozi egyik főszereplője, Csányi Sándor is ellátogatott. Csányi úgy véli, talán azért szeretik annyira az emberek Márait, mert rend van nála.

– Márai világának szereplői is követnek el bűnöket, de mégis valahogy rend és tisztesség van nála. Ez az, ami nagyon hiányzik most a világból. A dolgoknak van következményük, az emberek nem csapkodják az ajtót, hanem leülnek és beszélgetnek. Éppen ezért jó Márait olvasni és egy ilyen filmet készíteni. Ez egy gyönyörű történet, érdemes ilyeneket mesélni. Amikor a tévéműsor arról szól, hogy mekkora erővel dúl a Való Világ, és bunkó emberek bunkóságokat mesélnek, akkor, ha egy picit is komolyan veszem a hivatásomat, nagyon örülnöm kell, hogy ez a szerep a kezem ügyébe akad – fogalmazott Cásnyi Sándor a delmagyar.hu-nak.

Be the first to comment on "Csányi: van a bunkó Való Világ, és van Márai"

Leave a comment